Юли е най-активният месец за поданиците на Нейно Величество, когато

...
Юли е най-активният месец за поданиците на Нейно Величество, когато
Коментари Харесай

Отдайте се на секс във вода в най-палавите месеци

Юли е най-активният месец за поданиците на Нейно Величество, когато те имат приблизително по четири сношения седмично, сочи изследване, представено от " Дейли Мирър ". Българите, несъмнено, не са като студените англичани, и четири пъти на седмица си го вършат и измежду зима. Но че се задават най-палавите месеци за секс си е безспорна истина. Те допускат опити до разкъсване, еротични завършения и бягство от жегите. А къде можем да съвместим всичко това? Във водата, несъмнено.

Сексът във вода е извънредно трогателен, единствено че е за по-опитни и по-напреднали. Тоест, преди този момент би трябвало да сте правили много сухи тренировки на сушата. А сексът под вода - това към този момент е върховен пилотаж. И кавалерът, и мацката, би трябвало да са задоволително палави, неблагоразумни и опитни, с цел да го пробват. Но пък си заслужава.

Сексолози поучават сухите тренировки да си ги извършите у дома преди излет до някоя планинска река или почивката на море. За тази цел използвайте душа и ваната, в случай че имате такава. Може да го вършиме прави или легнали на плочките, което не допуска най-удобната поза. Ако дамата се отдаде на френска обич, шибащите струи ще усилят еротичното ви премеждие. Трябва обаче да внимава да не се задави от водата. Ако пък започнете да стенете и вдигнете глава нагоре, също внимавайте да не нагълтате струите.

Ако опитате да го извършите във ваната, не очаквайте, че ще стане като в сантиментален филм. Освен че е малко тясно и неловко, би трябвало да употребявате смазка, защото естествената " вагинална " се измива от водата. Сдобийте се с овлажнител на мазна основа, единствено че тогава не използвайте презерватив, защото този вид овлажнители разграждат латекса. Ако партньорката ви е задоволително палава, тъкмо тук му е мястото да опита френска под вода. Ако се получи, това ще е идеалната подготовка за морското премеждие.

Така идва ред да експериментирате в бистра планинска река, огласяна от птичи песни. Това към този момент е нещо друго. Изберете някое по-спокойно местенце, с повече камъни, където водата напълно леко се спуска и ромоли прелестно. Тази вода не е солена, а сладка, тъй че казусът с драскотинките и раничките отпада. Освен това, в реката постоянно може да намерите доста по-уединено местенце, където никой да не ви закача. Докато съхнете върху напечените скали, го направете странично или на половина потопени в бълбукащата вода. Ще се почувствате като в джакузи, единствено че доста по-естествено и занимателно.

След всичко това към този момент сте подготвени за същинското морско премеждие. Установете се на някое насаме заливче и се отдайте на сантиментален секс измежду вълните. Ако морето е умерено, палавата ви партньорка, която към този момент е упражнявала във ваната, самоуверено може да опита френска под вода. Ала въпреки всичко не го правете на огромна дълбочина. Спретнете си с обичаната нощно къпане и пробвайте всички вероятни пози под луната. Накрая легнете на брега и до момента в който вълните обливат телата ви, го направете отново. Солената вода ще ви накара да усетите всички микроскопични драскотинки и ранички в интимната област, изключително при триене, но надали ще го забележите. Защото сексът в морето е единствено за влюбени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР