Юксел Кадриев сподели, че ней-сетне са си простили с бившата

...
Юксел Кадриев сподели, че ней-сетне са си простили с бившата
Коментари Харесай

Юксел Кадриев с покъртителни признания за бившата си!

Юксел Кадриев показа, че ней-сетне са си дали прошка с някогашната му брачна половинка Бонка. Двамата се видели неотдавна и небрежно си дали амнистия, по тази причина в този момент новинарят се надява животът му да продължи още по-спокоен, описа водещият в предаването „ Търси се “.

Bившите съпрузи претърпяха сложен бракоразвод, обвързван с взаимни обвинявания. Бонка обясняваше в изявленията, че Кадриев пробвал да й отнеме правото да вижда общото им дете през 2011 година, само че не съумял, тъй като тя вдигнала звук в медиите.

От своя страна при предходното си посещение в „ Търси се “ преди 11 години новинарят я упрекна, че не се държи като естествен човек от 21 век и пет пари не дава за щерка им. „ Направих хиляди опити с Бонка да се разведем като естествени хора, живеещи в 21-ви век. Единият е публицист, другият претендира да е оперен артист “, призна тогава той. Днес обаче неразбирателствата са зад тила им, само че Кадриев продължава да се грижи за дъщеря им Габи, с която живеят дружно, написа „ Хотнюз “.

Младата хубавица призна, че двамата са имали доста компликации по време на развода, само че в никакъв случай не са изгубили връзка между тях. „ След раздялата с майка ми аз избрах да остана при татко ми. Бях на 7 години. Понякога не му е било елементарно, само че той е най-силният човек, който познавам “, прочувствено признава Габи, която към този момент е студентка. Кадриев, който не приказва за персоналния си живот, с половин уста призна, че и сега обича, само че не даде повече детайлности дали има жена до себе си./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР