Юксел Кадриев го удари на уволнение. Журналистът очевидно пак се

...
Юксел Кадриев го удари на уволнение. Журналистът очевидно пак се
Коментари Харесай

Юксел артикулира трудно в ефир, води новините с махмурлук

Юксел Кадриев го удари на уволняване. Журналистът явно отново се е отдал на постоянни почерпки, тъй като му е мъчно да изтрезнее до началото на централната новинарска емисия на Би Ти Ви, научи HotArena.

Преди дни Юки се изложи грубо в ефир, като заваляше думите, артикулираше мъчно,  а очите му очевидно се затваряха от отмалялост и махмурлук, пишат фенове, които споделиха изненадата си в обществените мрежи.

Въпреки че се старае да е стегнат, до момента в който е пред камерите, новинарят очевидно изглеждаше в не изключително съответно положение и с тъга устоя до края на емисията. Най-мъчително за журналиста бе да води точно на Нова година – на 31 декември и 1 януари. Видимо почерпен, Кадриев единствено дето не хлъцваше пред камерата, до момента в който колежката му Виктория Петрова бе под пара да не стане някой неприемлив гаф.

„ Юксел едвам водеше емисията. Личеше си, че е крепко пиян ” , разясниха негови сътрудници на 1 януари, когато за втора празнична вечер двойката водеше централната емисия в 19 часа. Кадриев обича да си пийва, това знаят всичките му сътрудници и познати, а преди години даже бе хванат да кара порядъчно накиснат и книжката му е отнета. Че не е единственият водещ, който си пада по чашката, също не е загадка. Мълви се, че зеленоокият новинар обръщал шотчета едно след друго след последната емисия в близо до малкия екран механа, където всички го познават, написа " Уикенд ".

Юксел си пийва юначен и в кв. „ Борово ”, където живее и където също си има обичано местенце за почерпка с другари. Проблемът е, че водещият очевидно не познава положителни лекове против махмурлук, тъй като му се постанова да чете новините надалеч от топ формата си. По този мотив Кадриев отнасял не една или две забележки от шефовете си, дори настояват, че плащал и солени санкции. Но това по този начин и не съумяло да го отърве от неприятния табиет. Негови другари считат, че го е блъснал през пръсти, тъй като нямал сериозна другарка, която да го постегне и да внесе нов смисъл в скучното всекидневие. Юксел гледал с подигравка на препоръките на другари да не пие до късно, да си ляга рано, с цел да бъде пресен като краставичка.

Когато щерка му Габриела е с него обаче, Кадриев не посягал въобще към чашката. Въпреки порока, Юки е любим на феновете, които харесват наличието му и намират, че е рядко харизматичен на екран, за разлика от други водещи, които не могат да задържат аудитория пред екрана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР