Юксел Кадриев е загубил чичо си - брат на баща

...
Юксел Кадриев е загубил чичо си - брат на баща
Коментари Харесай

Юксел Кадриев в депресия, погреба чичо си

Юксел Кадриев е изгубил чичо си - брат на татко му Феми, описаха негови съграждани от Оряхово, разбра HotArena.

Новината разстроила ТВ водещия, който отдавна не се е виждал с околните си. Семейството му продължава да живее непретенциозно в крайдунавското градче, макар, че синът им от дълго време се е открил в София. Гина и Феми - родителите на новинаря, не желаели да го тормозят по никакъв метод и се чувствали добре в родния край. Мъчно им било единствено, че виждат рядко него и внучката си Габриела.  

Когато водещият се раздели скандално със брачната половинка си Бонка и взе родителските права върху дребната Габи, майка му Гина се премсти за известно време в София, с цел да оказва помощ в развъждането й и да върти семейството. Когато момичето порастна обаче, бабата се върна в родния си град. 

Въпреки, че с мъжа й нямали първокласни улеснения, живеели добре, а постоянно съгражданите на Юксел виждали татко му ухилен из центъра на града. По всяка възможност Кадриев оказва помощ финансово на родителите си, защото пенсиите им въобще не са високи. 

В дребното и оскъдно градче водещият ходел все по-рядко. Когато имал опция, обичал да се отбива до хълма с приказна панорама и да остава самичък, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР