Юксел Кадриев е загубил чичо си - брат на баща

Юксел Кадриев е загубил чичо си - брат на баща ...

Юксел Кадриев в депресия, погреба чичо си.

Юксел Кадриев е загубил чичо си - брат на баща му Феми, разказаха негови съграждани от Оряхово, разбра HotArena.

Новината разстроила ТВ водещия, който от дълго време не се е виждал с близките си. Семейството му продължава да живее скромно в крайдунавското градче, въпреки, че синът им отдавна се е установил в София. Гина и Феми - родителите на новинаря, не желаели да го притесняват по никакъв начин и се чувствали добре в родния край. Мъчно им било само, че виждат рядко него и внучката си Габриела. 

Когато водещият се раздели скандално със съпругата си Бонка и взе родителските права върху малката Габи, майка му Гина се премсти за известно време в София, за да помага в отглеждането й и да върти домакинството. Когато момичето порастна обаче, бабата се върна в родния си град. 

Въпреки, че с мъжа й нямали първокласни удобства, живеели добре, а често съгражданите на Юксел виждали баща му усмихнат из центъра на града. По всяка вероятност Кадриев помага финансово на родителите си, тъй като пенсиите им изобщо не са високи. 

В малкото и бедно градче водещият ходел все по-рядко. Когато имал възможност, обичал да се отбива до хълма с приказна гледка и да остава сам, пише Ретро. 

Източник: hotarena.net