Юксел Кадриев е получил месец преди новогодишните празници сумата от

...
Юксел Кадриев е получил месец преди новогодишните празници сумата от
Коментари Харесай

Какво си купи Юксел Кадриев с парите от делото срещу...

Юксел Кадриев е получил месец преди новогодишните празници сумата от 30 000 лева от Венета Райкова.

Съдебният реализатор, който бе наложил запор върху жилището на водещата в столичния квартал „ Изток”, към този момент е вдигнал възбраната, сподели информация в имотния указател. Точно преди година Венета изненадващо научила, че единственото й жилище е запорирано, както и банковите й сметки, написа Хот Арена. Поводът бе изявление на Райкова в предаването „ Горещо” по Нова телевизия, с някогашната жена на Юксел – оперната певица Бонка Георгиева-Ласло преди 6 години. По време на гостуването си някогашната госпожа Кадриева разказала за проблемите си с Юксел. Недоволен от чутото, водещият завел дело против Венета, която единствено задавала въпросите, а не против нейния продуцент или Нова телевизия.

Дни преди да бъде излъчен скандалния епизод Кадриев телефонирал на водещата и се помолил да го спрат. Райкова предложила и неговата позиция да бъде чута, само че в някое от идващите излъчвания. Това разгневило самолюбивия водещ и по тази причина пуснал искова молба в съда. Първоначалната сума, на която оценил моралните вреди от изповедта на някогашната си жена пред цяла България, била за към 15 000 лева С лихвите 5 години след старта на правосъдната борба, сумата набъбнала двойно.

За да се застрахова, че ще получи 30-те хилядарки, Юксел се обърнал към правосъден реализатор, който направил запор на невдижимото имущество на водещата, в това число и на банковите й сметки. В продължение на една година новинарят чакал да получи присъдената сума. Щом видял, че е преведена, той побързал да върне всичките си задължения, купил си и нова кола.

Райкова не скри огорчението си от обстоятелството, че никой не застана зад тила й, а се наложи сама да изплаща дълга си с пари от фамилния си бюджет. Според осведомени, точно това обтегнало връзките й със брачна половинка й Тихомир и краха на брака им. Дни преди коледните празници на 2016 година Венета получила Покана за непринудено осъществяване, с което била известена за запорите, направени откакто Кадриев спечелил на втора инстанция правосъдното дело против нея. На първа съдът оправдал водещата.

тагове юксел кадриев дело венета райкова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР