Южнокорейският технологичен производител Samsung представи нова революция на пазара на

...
Южнокорейският технологичен производител Samsung представи нова революция на пазара на
Коментари Харесай

Първият смартфон с четири камери вече е тук. Как изглежда той?

Южнокорейският софтуерен производител Samsung показа нова гражданска война на пазара на смарт телефони. Компанията показа модела Galaxy A9, който е първият в света с четири задни камери.

Устройството може да се похвали с грациозен дизайн със своя алуминиев корпус и стъклени панели. Моделът е " въоръжен " със 128 гигабайта памет и до 512 гигабайта място за спомагателна такава.

Безспорно обаче това, с което ще впечатлява най-вече той, е впечатляващата му камера. Смартфонът разполага с главен 24-мегапикселов обектив, предопределен за фотоси при дефицит или липса на светлина. Освен него има още три камери - 10-мегапикселова, 8-мегапикселова и 5-мегапискелова.

 Снимка 383109
Източник:

В допълнение Galaxy A9 може да се похвали с 6,3-инчов Super AMOLED FullHD+ екран с резолюция 2220 х 1080 пиксела. Моделът е екипиран с осемядрен Qualcomm Snapdragon 660 и ще работи с операционна система Android 8.1 Oreo. Също по този начин A9 има 8 GB RAM, а батерията му е с потенциал от 3800 mAh.

С него потребителите ще могат да употребяват цифровия помощник Bixby, услугите за разплащане Samsung Pay и фитнес тракера Samsung Health, написа CNBC. Моделът ще бъде наличен в три разнообразни цвята - черно, синьо и розово.

 Снимка 383108
Източник:

" Като разчитаме на опита ни в създаването на камери, вкарваме технология от последващо потомство в цялото ни портфолио, с цел да дадем на потребителите опция да опитат от най-новите нововъведения ", разяснява президентът на мобилните връзки в Samsung Ди Джей Кох.

На българския пазар новият модел би трябвало да се появи през ноември.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР