Южнокорейският режисьор Пон Джун-хо спечели наградата за най-добър филм на

...
Южнокорейският режисьор Пон Джун-хо спечели наградата за най-добър филм на
Коментари Харесай

„Брутален и нежен” южнокорейски филм триумфира на кинофестивала в Сидни

Южнокорейският режисьор Пон Джун-хо завоюва премията за най-хубав филм на 66-ия кинофестивал в Сидни с " Паразити ", заяви ДПА.
 
Филмът е ирония за неравенството в приходите, разказан през погледа на две фамилии. През май той завоюва и премията " Златна палма " на кинофестивала в Кан.

 
" Паразити " е нечувано занемаряване на откритата процедура в жанра - той е гальовен и брутален; хубав и рязък; комичен и драматичен. Това е същински образец в проучването на класите ", сподели ръководителят на журито Джон Мейнард .
 
В конкурсната стратегия тази година бяха включени 12 кино лентата. Сред тях беше " Болка и популярност " на Педро Алмодовар, " Никога не гледай настрана " на Флориан Хенкел декор Донерсмарк, отличеният със " Златна мечка " на Берлинале филм " Синоними " на Надав Лапид и носителят на Голямата премия на журито на фестивала " Сънданс " - " Сувенир " на Джоана Хог.-->

 
Миналата година огромната премия на кинофестивала в Сидни завоюва парагвайската драма " Наследницата ".
 
На кинофестивала в Сидни , който стартира на 5 юни, бяха показани 307 кино лентата от повече от 55 страни. От тях 33 бяха международни министър председатели.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР