Южнокорейският гигант Samsung показа новото поколение на двата си сгъваеми

...
Южнокорейският гигант Samsung показа новото поколение на двата си сгъваеми
Коментари Харесай

Samsung Z Fold3 5G и Flip3 са тук. Какво ново предлагат и колко ще струват?

Южнокорейският колос Samsung сподели новото потомство на двата си сгъваеми модела на събитие през днешния ден. Заедно с тях бяха разкрити и два часовника Galaxy Watch Series 4, както и безжичните слушалки Galaxy Buds 2. Предварителните поръчки за всички показани артикули стартират още от през днешния ден, а продажбите започват от 27-ми август.

За тези, които всяка година при започване на август чакат новия Note, имаме неприятна вест - подобен няма да има. Но S Pen към този момент ще може да бъде употребен с новите сгъваеми модели.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G към този момент навлиза в третото си потомство и получава редица усъвършенствания, които да го създадат още по-привлекателен за потребителите. Ето какво е значимо да знаете:
 Снимка 542607
Източник:

Започвайки от външния тип, Fold3 не се разграничава изключително от своя предходник. Новият модел обаче към този момент е водоустойчив (IPX8, до 1,5 м до 30 минути), което го прави първият сгъваем телефон, който устоя на вода. Големият 7,6 " -инчов вътрешен екран е с ново покритие, което би трябвало да обезпечи до 80 % по-висока устойчивост и да се драска надалеч по-малко. Той към този момент е и с 29% по-ярък.

Външният 6,2 " -инчов екран, който към този момент поддържа 120Hz освежаване, и задното стъкло също са по-здрави, като компанията употребява Gorilla Glass Victus, който надвишава по издръжливост Gorilla Glass 6 с 50%. Металната рамка, както и така наречен панта са основани от нов материал, който Samsung назовава Armor Aluminium и който обезпечава 10% повече издръжливост по отношение на предходния модел. От южнокорейския колос настояват, че това е най-здравият материал, употребен в миналото в смарт телефон.
 Снимка 542606
Източник:

Новият алуминий прави устройството и по-леко, въпреки и с малко: Fold3 тежи 271 грама против 282 грама при предшественика.

Очаквано, моделът се снабдява с нов, още по-мощен процесор. Той употребява Qualcomm Snapdragon 888 и е екипиран с 5G. Fold3 разполага и с 12GB RAM и 256 и 512GB вътрешна памет. Любопитното е, че моделът има място и за три SIM карти - две nano и една eSIM.

Новости има и при камерите. Fold3 е първият модел на Samsung с камера под екрана. Освен нея, той разполага с ултраширока, необятна и телефото камери, както и с още една, вградена в предния екран.

Голямата вест е, че Fold3 към този момент поддържа S Pen. Компанията показа две химикалки, създадени особено за сгъваемите модели, като S Pen Pro може да се употребява и с таблети и преносими компютри на компанията. Писалката с цена от 199 лева тежи 14 грама и поддържа Bluetooth и Air Actions. Диаметърът ѝ е 9,5 мм. S Pen Fold Edition няма Bluetooth, диаметърът ѝ е 7,7 мм, а тежестта е 8 грама.
 Снимка 542604
Източник:

Софтуерът на модела също е усъвършенстван, с цел да предложи по-добър мултитаскинг, а компанията дава обещание и повече известни приложения, които ще имат специфична версия за Fold3 и ще наподобяват и работят по-добре.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G ще излезе в три цвята - черен, сив и тъмнозелен, а цената му в Европа ще бъде €1 799.

Компанията сподели и второто потомство на своя Flip модел. Samsung Galaxy Z Flip3 5G , който споделя доста от нововъведенията с Fold3.
 Снимка 542610
Източник:

Вътрешният 6,7 " -инчов екран, който към този момент поддържа 120Hz освежаване, също употребява новото покритие за по-голяма резистентност. Външният екран е пораснал от 1,1 " до 1,9 " и е предпазен от Gorilla Glass Victus. На него към този момент могат да бъдат добавяни така наречен уиджети, а също по този начин може да се употребява за бързи настройки и заплащане. Там се появяват и всички известия.

Flip3 има две камери от външната страна - необятна и ултраширока, както и селфи камера за видеоразговори.

Той употребява същият процесор, като RAM паметта тук е 8GB, а вътрешната памет може да е 128 или 256GB.
 Снимка 542609
Източник:

Flip3 се предлага в черно, зелено, лилаво и кремаво, както и в бяло, розово и сребърно, които могат да бъдат поръчани от уеб страницата на производителя. Цената му за Европа ще е €1 049.

Samsung сподели и два модела от новата серия Galaxy Watch 4 .

Алуминиевият Galaxy Watch 4 идва в два размера: 40 и 44 мм., до момента в който Galaxy Watch 4 Classic ще се предлага в вариация от 42 и 46 мм. И двата идват с новата WearOS и могат да се похвалят с 20% по-мощен процесор, 50% повече RAM и над 10% по-бърз GPU, както и 40 часа живот на батерията - макар че са по-тънки от предходното потомство. Резолюцията също е по-висока.

Основната разлика сред двата е в материалите и дизайна - до момента в който Watch 4 е по-спортен, Watch 4 Classic прилича обичайните часовници и стилния им външен тип.
 Снимка 542612
Източник:

Освен кръвно налягане и ЕКГ, часовниците към този момент могат да наблюдават и приблизителното количество мускули, кости и мазнини в тялото. И даже следи дали хъркаме, с цел да усъвършенства качеството на съня ни. Те наблюдават и над 100 фитнес интензивности.

На Watch 4 могат да бъдат качвани и разнообразни приложения, в това число Гугъл Maps и Spotify. Чрез него може да се заплаща безконтактно, а вграден е и гласовият помощник Bixby. Част от моделите ще поддържат и eSIM.

Galaxy Watch 4 Classic стартира от €369, а Watch 4 от €269.

Последният нов артикул бяха слушалките Galaxy Buds 2 с интензивно шумопотискане, които излизат на цена от €149.
 Снимка 542615
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР