Южнокорейските власти планират до края на годината да започнат клинични

...
Южнокорейските власти планират до края на годината да започнат клинични
Коментари Харесай

Южна Корея започва тази година тестове на собствени ваксини срещу COVID-19

Южнокорейските управляващи възнамеряват до края на годината да стартират клинични тествания на лични ваксини против новия ковид. Това заяви през днешния ден пред публицисти Квон Чжун-ук, зам.-директор на Центъра за надзор и предварителна защита на болести в Южна Корея, съобщи ТАС, представена от Българска телеграфна агенция.

Става дума за "три типа кандидат-ваксини ", цитира негово конкретизиране южнокорейската организация Йонхап. По нейни данни това са препарати, създадени от "Ес Кей байосайънс " (с неестествен антиген на белтъчна основа) и от корпорациите "Дженексин " и "Джин уан лайф сайънс ", за които е употребен генетичен материал - ДНК.

36 нови случая на ковид в Китай и 34 нови случая в Южна Корея

Според Йонхап Южна Корея възнамерява да завърши основаването на кандидат-ваксини локално произвеждане до 2022 година

През изтеклото денонощие в страната са регистрирани нови 56 инфектирани с ковид и общият им брой доближава 14 770, сочат оповестени през днешния ден данни на Центъра за надзор и предварителна защита на болести. Нови смъртни случаи няма и броят на умрелите пациенти с COVID-19 остава 305. Оздравелите от през вчерашния ден насам са 31, а от началото на пандемията - общо 13 817.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР