Южнокорейската корпорация Samsung изпраща модела си Galaxy S10 5G на

...
Южнокорейската корпорация Samsung изпраща модела си Galaxy S10 5G на
Коментари Харесай

Samsung изпраща новия си смартфон в Космоса

Южнокорейската корпорация Samsung изпраща модела си Galaxy S10 5G на ръба на атмосферата и приканва потребителите да си създадат първото галактическо селфи. Въпреки част от техническите проблеми, от които някои се оплакват, акцията за промотирането на новия флагман не търпи отсрочване.

Два смарт телефона ще отлетят на височина към 20 км от земната повърхнина, благодарение на високотехнологичен балон, с цел да бъде демонстрирана издръжливостта им в рискови условия. Първото галактическо селфи ще си направи моделът Кара Делевин, следвана от футболиста Златан Ибрахимович. Веднага по-късно на всеки три секунди ще бъде показвана по една фотография, изпратена от консуматори в действително време.

Услугата ще стане налична най-късно до края на октомври и е част от празненствата за 50-годишнината от основаването на компанията, както и 10-годишнината от стартирането на първия смарт телефон от серията Galaxy. За вдъхновяващата активация от Samsung са си партнирали с изобретателната организация Bartle Bogle Hegarty Лондон и студио Unit9.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР