Южнокорейската автомобилна компания Хюндай (Hyundai) обяви в сряда, че ще

...
Южнокорейската автомобилна компания Хюндай (Hyundai) обяви в сряда, че ще
Коментари Харесай

"Хюндай" ще инвестира $ 51 млрд. до 2025 г. в интелигентни устройства и услуги за мобилност

Южнокорейската автомобилна компания " Хюндай " (Hyundai) разгласи в сряда, че ще направи вложения на стойност 61,1 трилиона вона (около 51,16 милиарда щатски долара) сред 2020 и 2025 година, към една трета от които ще бъдат ориентирани към електрическите и самостоятелните транспортни средства, като задачата е да се усъвършенства бъдещето на компанията на международния пазар.

Планът на производителя беше наименуван " Стратегия 2025 " и планува средногодишни разноски от 10 трилиона южнокорейския вона, което е повече от предходните години и по отношение на 6,1 трилиона вона през 2018 година.

Две от главните съставни елементи на проекта " Стратегия 2025 " ще включват вложения за създаване на Интелигентни мобилни устройства (Smart Mobility Device), които ще се концентрират върху услугите, както и Интелигентни мобилни услуги (Smart Mobility Service), които ще дават персонализирано наличие.

" Хюндай " също по този начин възнамерява да продава 670 000 електрически автомобили годишно, в това число 560 000 коли на акумулатори, с цел да реализира водеща позиция на този пазар.

Южнокорейската компания разкри и стратегия за назад изкупуване на акции в размер на 300 милиарда вона (около 251 млн. долара), която би трябвало да бъде финализирана до февруари идната година.

Президентът и изпълнителен шеф Ли Вон-Хи съобщи: " Ключът към бъдещата ни тактика е да се съсредоточим върху клиентите и да представим най-желаните артикули и услуги. Искаме да предложим интелигентни мобилни прекарвания, които да дават отговор на изменящите се потребности на нашите клиенти, употребявайки напредналите технологии. Превръщането в снабдител на интелигентни решения за подвижност с цялостни решения за подвижност, които комбинират устройства и услуги, ще бъде в центъра на бъдещата тактика на " Хюндай ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР