Южнокореецът Хьон Чун сътвори поредната сензация на Аустрелиън Оупън, отстранявайки

...
Южнокореецът Хьон Чун сътвори поредната сензация на Аустрелиън Оупън, отстранявайки
Коментари Харесай

Участник на DIEMA XTRA Sofia Open пише история, отстрани Джокович

Южнокореецът Хьон Чун сътвори следващата сензация на Аустрелиън Оупън, отстранявайки някогашния №1 в света Новак Джокович в три сета - 7:6(4), 7:5, 7:6(3).

Чун изигра удивителен мач, в който показва на целия свят своя голям гений и феноменално развиване в последните месеци. №58 в света летеше по корта и връщаше всичко, което идваше от ракетата на сърбина. В същото време Джокович несъмнено изпитваше физически проблеми и болки в лакътя, поради който пропусна последните 6 месеца от 2017-а. За страдание обаче Ноле сподели, че проблемите не са напълно зад тила му, а болката водеше до доста съмнения от сервис и непредизвикани неточности. В обособени епизоди Джокович подсети за най-хубавите си дни, само че класата на Чун просто бе прекомерно огромна за него в днешния ден.

Така 21-годишният гений се трансформира в първия южнокореец, който ще взе участие на четвъртфинал на шампионат от Големия шлем. За него това е и отличен късмет да стигне до полуфинал, защото идващият му противник е другата сензация в лицето на Тенис Сандгрен. След Мелбърн пък Чун ще се насочи към София, където ще бъде една от звездите на DIEMA XTRA Sofia Open.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР