Южноафриканският тенисист Кевин Андерсън триумфира в десетото издание на демонстративния

...
Южноафриканският тенисист Кевин Андерсън триумфира в десетото издание на демонстративния
Коментари Харесай

Кевин Андерсън спечели титлата в Абу Даби


Южноафриканският тенисист Кевин Андерсън победи в десетото издание на демонстративния шампионат Mubadala World Tennis Championship в Абу Даби. В разногласието за купата заемащият 14-о място в международната класация победи испанеца Роберто Баутиста Агут с 6-4, 7-6 (0) след час и 38 минути игра. По този метод Андерсън завоюва първия си трофей за сезона, както и чек на стойност четвърт милион щатски $.

Високият 205 сантиметра тенисист доминираше в огромни интервали от срещата и разумно стигна до успеха. Той стартира чудесно срещата, пробивайки своя противник още в откриващия гейм, а след това затвърди преднината си на собствен сервис. До края на сета Андерсън не изпусна водачеството и затвори частта след 6-4 в своя изгода.

Вторият сет стартира с преимущество за Агут, който проби за 2-0. Неговият противник обаче отговори незабавно и бързо изравни до 2-2. В последвалите геймове нито един от двамата тенисисти не съумя да вземе превес и в последна сметка сетът трябваше да бъде решен след тайбрек. В него 31-годишният южноафриканец бе праволинеен, като не даде нито точка на своя конкурент за крайното 7-0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР