Южна Корея търси възможност на срещата на върха следващата седмица

...
Южна Корея търси възможност на срещата на върха следващата седмица
Коментари Харесай

Южна Корея търси обсъждане на мир с КНДР

Южна Корея търси опция на срещата на върха идната седмица да стартира разискване за публично оповестяване на преустановяване на положението на война със Северна Корея. " Ние търсим опция за подмяна на режима на помирение на Корейския полуостров с кротичък режим. Но това не е нещо, което можем да създадем сами. Необходими са задълбочени полемики със съответните страни, в това число Северна Корея ", съобщи пред кореспонденти почитан чиновник на южнокорейското президентство.  

Коментарите се появиха, откакто американският президент Доналд Тръмп съобщи, че срещата на върха сред севернокорейския водач Ким Чен Ун и президента на Юга Мун Дже Ин, с неговата " благословия ", може да разисква кротичък контракт за публично преустановяване на спора, съобщи БГНЕС. -0:00 Корейската война от 1950-53 година приключва по-скоро с помирение, в сравнение с с кротичък контракт, оставяйки двете страни механически в състояние на война.

Демилитаризираната зона сред тях е задръстена от минни полета и укрепления. Но до момента в който воден от Съединени американски щати екип на Организация на обединените нации, Китай и Северна Корея са подписали примирието, Южна Корея не е. Достигането на финален контракт би било изпълнено с затруднения. Както Пхенян, по този начин и Сеул претендират за суверенитет над целия Корейски полуостров, само че договорът може да значи взаимно признание един на различен. Пхенян евентуално ще изиска евакуиране на американските войски, до момента в който съветникът по националната сигурност в Сеул Чун Ю Йонг сподели в сряда, че Южна Кория и Вашингтон желаят да видят Пхенян да изостави нуклеарните си упоритости.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ и възможен държавен секретар на Съединени американски щати към този момент се е срещал с Ким Чен Ун Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео, който американският президент Доналд Тръмп пробва да назначи за държавен секретар на Съединени американски щати, само че към момента глух... Прочети повече На среща с новоназначения си сътрудник от Съединени американски щати Джон Болтън двамата са разискали способи за " определяне на решителен режим на мир ", само че единствено в случай че Северна Корея " направи вярното решение ", сподели той. Пхенян изиска в предишното кротичък контракт със Съединени американски щати, описвайки двете страни като директни страни в спора.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР