Южна Корея проявява интерес към участие в изграждането на инсталацията

...
Южна Корея проявява интерес към участие в изграждането на инсталацията
Коментари Харесай

Южна Корея има интерес към изграждането на инсталацията за RDF-гориво в София

Южна Корея демонстрира интерес към присъединяване в построяването на инсталацията за RDF-гориво от изгаряне на твърди боклуци в София. Това стана ясно след двустранната среща на премиера Бойко Борисов и южнокорейския му сътрудник И Нак-йон.
Премиерът счупи дъска в Сеул, удостоиха го с почетен девети дан по таекуондо Министър-председателят е на посещаване в Южна Корея
Очаква се въвеждането на този вид технология да не разреши повишаване на парното и да понижи зависимостта на страната ни от импорт на газ.

Премиерът Борисов получи предстоящата поддръжка от корейския си сътрудник за задълбочаване на двустранните връзки.
България е отправила оферта към южнокорейската компания „ Хюндай ” Това стана ясно в първия ден от визитата на премиера Бойко Борисов в Южна Корея
„ В сферата на батериите за електрическите коли, смятам, че сме доста близко, касае частни компании и се надявам на цялата поддръжка на държавното управление в Корея”, посочи българският министър председател Бойко Борисов.

Водят се договаряния и за съдействие с нашите военнопромишлени комплекси, само че тези планове към момента са надалеч от реализация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР