Южна Корея отчита забавяне на разпространението на коронавируса. В страната

...
Южна Корея отчита забавяне на разпространението на коронавируса. В страната
Коментари Харесай

Южна Корея отчита забавяне на разпространението на коронавируса

Южна Корея регистрира закъснение на разпространяването на ковид. В страната са регистрирани 114 нови случая и още шестима умряли, написа " Дейли телеграф ".

Общо в страната има 7869 случая, 66 души са умряли, оповестяват от Корейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите. Здравните управляващи се пробват да лимитират новите огнища в страната, в това число телефонен център в столицата Сеул.

Много по-малко случаи регистрират южнокорейските управляващи спрямо пика от 909 случая на 29 февруари. Но управляващите са уверени, че идващите дни ще бъдат решаващи в битката против вируса в Южна Корея и държавното управление има намерение да удвои напъните.

Има 208 чиновници на един и същи етаж в телефонен център в Сеул, от които 80 са с ковид. Има доказани случаи и на други етажи в същата постройка, оповестява Си Ен Ен.

Други 553 чиновници от разнообразни етажи в постройката са се самоизолирали.

Сградата е затворена и дезинфектирана. Районът към постройката е избран за " специфична зона поради инфекциозно заболяване ".

По последни данни на Университет " Джон Хопкинс " повече от 126 000 души в над 100 страни са носители на ковид. Над 4600 души са умряли, а 68 000 са се възстановили.

Можете да следите случаите на ковид по света на инфографиките на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР