Южна Корея наложи санкции на Русия в резултат на започната

...
Южна Корея наложи санкции на Русия в резултат на започната
Коментари Харесай

Южна Корея забрани износа на стратегически стоки за Русия

Южна Корея наложи наказания на Русия вследствие на стартирана война против Украйна, оповестява Ал-Джазира.

От Външното министерство оповестиха, че ще бъде неразрешен износа на стратегически артикули за Русия. Южна Корея ще се причисли към останалите страни, които изключиха съветски банки от международната финансова система СУИФТ. Също по този начин ще се ускори филантропичната помощ, която се дава на Украйна.

Стоките, които няма повече да бъдат изнасяни за Русия са електроника, полупроводници, осведомителни и информационни датчици и лазери, навигационни системи, както и морска и въздушна екипировка.

Южна Корея ще предизвиква освобождението на стратегически петролни ресурси, които да спомогнат за стабилизирането на енергийния пазар.

Корейското държавно управление осъди съветската офанзива над Украйна. Като виновен член на интернационалната общественост Южна Корея реши да поддържа интернационалните старания, в това число и налагането на наказания, за разрешаване на рецесията по кротичък път.

Южна Корея е непосредствен съдружник на Съединени американски щати. От Сеул оповестиха, че ще поддържат наложените от Запада наказания против Москва, без да сформират нови от своя страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР