Южна Корея е допуснала 2 протеста срещу посещението на Тръмп

...
Южна Корея е допуснала 2 протеста срещу посещението на Тръмп
Коментари Харесай

Южна Корея е допуснала 2 протеста срещу посещението на Тръмп в страната

Южна Корея е позволила 2 митинга против визитата на Тръмп в страната. В същото време са били отхвърлени други 48 поръчки за демонстрации против американския президент, предава БГНЕС.
Полицейските сили на Южна Корея са отхвърлили 48 от общо 50-те подадени поръчки за осъществяване на протестни акции в Сеул във връзка идната аудиенция на американския президент Доналд Тръмп, която следва да се състои на 7 и 8 ноември.
" Общо в полицейското ръководство постъпиха 50 поръчки за осъществяване на демонстрации против визитата на американския водач. Поради съображения за сигурност беше разрешено реализирането единствено на две ", означи за медиите представител на правоохранителните органи.
Двата митинга ще се проведат в региона на двореца Кьонбокун и президентската резиденция " Синия дом " в центъра на Сеул.
Това е първият път, в който полицията не разрешава демонстрации, откогато на власт е демократичният президент Мун Дже Ин. По време на предизборната си акция той неведнъж наблягаше значимостта от конституционния член, гарантиращ свободата са събранията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР