Южен и Северен са районите с най-много натрупани проблеми през

...
Южен и Северен са районите с най-много натрупани проблеми през
Коментари Харесай

Южен и Северен са районите с най-много натрупани проблеми

" Южен " и " Северен " са регионите с най-вече насъбрани проблеми през годините, регионите, които се ръководят най-трудно в Пловдив. Така кметът Иван Тотев разяснява проблема с парите за новата детска градина на бул. " Александър Стамболийски " и последвалата дискусия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

Конкретно за регион " Южен " Тотев уточни, че няма пояснение за какво нещата там стават по този начин постепенно. " Все има някакви проблеми, все нещо се случва. По всяка възможност в региона има насъбрани повече базисни проблеми и провокации, което значи, че може би хората, които работят там би трябвало да дават 3-4 пъти повече от себе си. " Що се отнася до самата детска градина, то Тотев уточни, че на няколко пъти планът за нея е връщан. 

" Поговорихме с кмета Инчев, уповавам се още веднъж да го внесат да го гледаме ", съобщи градоначалникът. Той обаче бе безапелационен, че по никакъв метод не започва политическо говорене. " Борислав Инчев е част от екипа до края на мандата. Имаме мъжка уговорка 4 години да работим и да си оказваме помощ, само че по принцип регионът има насъбрани проблеми и би трябвало да се поставят доста повече старания. "

" Северен " е другият регион, който Тотев уточни като " комплициран ". В същото време, обаче, не уточни регион - първенец с аргумента, че предизвикателствата в другите части на града са разнообразни, хората са разнообразни. Ето какво още сподели кметът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР