Югоизточният френски град Марсилия стана сцена на насилие за втори

...
Югоизточният френски град Марсилия стана сцена на насилие за втори
Коментари Харесай

Застреляха двама души в Марсилия

Югоизточният френски град Марсилия стана сцена на принуждение за повторно през последната седмица, откакто двама мъже бяха убити през днешния ден, съобщи Франс прес. Вероятната причина е почистване на сметки, оповестява прокурорът Ксавие Тарабьо.
Малко преди 1 ч. (23 ч. по Гринуич вчера) нападател с качулка и дългоцевно оръжие проникнал в спортна асоциация в северен квартал на града, заяви магистратът и удостовери информация в локалния в. "Прованс ". Начинът на деяние приказва за почистване на сметки.
Двамата убити са били на възраст към трийсетина години.
Самоличността им още не е доказана. Те са били нападнати на място, където няколко души играели карти. Нападателят избягал благодарение на чакащ го съизвършител. Открити са 18 гилзи с диаметър 7,62 мм, отговарящи на оръжие от типа на автоматите Калашников.
Ако претекстът се удостовери, броят на убитите от началото на годината при почистване на сметки в Марсилия и района ще доближи 11 души.
В четвъртък вечерта министърът на вътрешните работи Жерар Колон посети града, с цел да обещае да наложи върховенството на закона във всички квартали. В понеделник следобяд нападател с автомат "Калашников " стреля на улица в града, без да аргументи жертви.
Президентът Еманюел Макрон изрази страдание за насилието, което разяжда като гангрена някои квартали на Марсилия.
Засега не са открити връзки сред нападението в понеделник и убийствата нощес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР