юбовният живот на Надя претърпява внезапен обрат в „All Inclusive”

...
юбовният живот на Надя претърпява внезапен обрат в „All Inclusive”
Коментари Харесай

Надя и Мартин се разделят в “All Inclusive“?

юбовният живот на Надя претърпява неочакван поврат в „ All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA. След дългата разлъка, по време на която тя не се е виждала и чувала с Мартин, нейният обичан се появява изненадващо в най-неподходящия миг – тъкмо когато рапърът Криско непринудено я целува. Мартин е като посърнал от видяното и не вижда смисъл да остане в хотела, където е дошъл да изненада Надето. Преди да тръгне, той оставя мистериозна кутия, която прекатурва обстановката и предизвика Криско да вземе ненадейно решение за своите връзки с младото момиче. Къде е бил Мартин през цялото това време, за какво е прекъснал връзката с Надя и каква е ориста на любовта им?

Разбирайки от щерка си за откритата в региона старинна монета, Христо потегля по следите на антично богатство, заровено наоколо от траките. Той се надява да стане богат, откривайки скъпи находки преди археолозите, които разкопават местността към Чолаков чучур. Но се оказва, че не е единственият – на мястото има и конкуренция, в лицето на двама иманяри, които явно търсят същото. Ще успее ли Христо да надхитри иманярската мафия, с цел да се добере пръв до съкровището, в случай че то съществува?

Елена към този момент е наясно, че мистериозният ѝ преследвач е нейният личен биологичен татко – Леонид. Тя е объркана и раздрана в възприятията си, като въобще не е сигурна, дали желае да одобри непознатия човек в своето сърце. Елена има потребност да разбере каква е истината и за какво са я лъгали, че татко ѝ е умрял. В диалог с Леонид тя разкрива неподозирани секрети, само че най-голямата изненада занапред следва.

Експертите хотелиери, които са пристигнали да правят оценка комплекса на Хаджикосеви са мощно смутени от нов жилещ проблем, който в допълнение разклаща тяхното мнение и оценка. Парушев е твърдо решен да се оправи бързо с проблема, с цел да подсигури висок резултат в оценяването. Но непредвидена пречка му пречи да се потвърди, до момента в който времето и търпението на специалистите са на път да се изчерпат. Какво ще е финалното им решение?

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – този петък, от 20:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР