юбов и приятелства, победи и загуби, изкупление и прошка –

...
юбов и приятелства, победи и загуби, изкупление и прошка –
Коментари Харесай

Решаващи обрати и смели ходове на финала на „Откраднат живот: Антитела“

юбов и другарства, победи и загуби, възмездие и амнистия – най-ценното за лекарите ще бъде подложено на тестване във финалните епизоди на „ Откраднат живот: Антитела “. Голямата развръзка на десети сезон почитателите ще видят на 3 декември, когато хитовият сериал ще изненада с нови развръзки и решителен поврат в връзките сред героите.

Доктор Чилингирова ще предприеме една от най-смелите стъпки в своя житейски и професионален опит. Нора ще заложи на карта всичко, което има, твърдо решена да избави един човешки живот. Колко ще й коства това решение и дали ще успее да излезе от пагубните връзки с Фотев, феновете ще научат скоро.

Сестра Райкова ще остави една история зад тила си, с цел да продължи напред, вярна на сърцето си. Доктор Хаджихристев ще бъде в очакване на нейния избор, а развръзката ще бъде повече от прочувствена.

Ще напусне ли Фотев вечно живота на лекарите от „ Св. Анастасия “? Какво ще направи лекар Чилингирова? Ще научи ли лекар Пенев истината за своя наследник? - не пропускайте финала на 10 сезон на 3 декември в 20:00ч. по NOVA.

Историята на „ Св. Анастасия “ ще продължи с 11-и сезон на „ Откраднат живот “ - очаквайте скоро повече детайлности!

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР