Юбилейният 70-ти сезон на Формула 1 ще започне на 15

...
Юбилейният 70-ти сезон на Формула 1 ще започне на 15
Коментари Харесай

Следващият сезон на Формула 1 ще започне на 15 март в Австралия

Юбилейният 70-ти сезон на Формула 1 ще стартира на 15 март 2020-та година със надпреварата за Гран при на Австралия, оповестиха през днешния ден от управлението на най-престижното автомобилно съревнование.

“Няма по-добро място, на което да стартираме идващия сезон. Писта Албърт Парк е една от най-популярните в календара и е ценена от всички, които работят във Формула 1. Ентусиазмът на австралийските почитатели прави това съревнование в действителност особено ”, съобщи президентът на организацията Чейс Кори, който добави, че Ролекс ще продължи да бъде общоприет спонсор на Формула 1 за осма поредна година.

Все още не е явен целият календар за идващия сезон, само че към този момент е несъмнено, че в него ще попаднат две нови надпревари – във Виетнам и Холандия. Кори удостовери, че две от конкуренциите от този сезон ще отпаднат, с цел да създадат място за новите. Според информациите най-вероятно е от календара да отпаднат надпреварите в Испания, Германия или Мексико, само че не е изключено това да бъдат и именитите писти Силвърстоун във Англия или Монца в Италия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР