Юбилея на един легендарен изтребител и един боен хеликоптер ще

...
Юбилея на един легендарен изтребител и един боен хеликоптер ще
Коментари Харесай

Каракачанов валидира марка с МиГ-29

Юбилея на един именит изтребител и един военен хеликоптер ще честваме в един и същи ден - на 28 юни. Това са МиГ-29 и Ми-24. Покрай съветската техника ще означаваме и различен празник - 20-годишнината от първото ни пазаруване на американския Бел-206.

В база „ Граф Игнатиево ” е квалифициран открит летателен ден за юбилея на МиГ-29. Точно в 11.30 часа военният министър Красимир Каракачанов ще валидира пощенска марка с облика на самолета.

Гости в базата ще са началникът на защитата военачалник Андрей Боцев, заместник-министърът на превоза и известия Димитър Геновски и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков. Ще бъде показана премиерата на филм, отдаден на историята на самолета. В Графа ще пеят естрадните звезди Маргарита Хранова, Росица Кирилова и Орлин Горанов. Гости са и фолк певиците Гуна Иванова и Бойка Дангова.

База Крумово пък ще направи в 16 часа среща на поколенията във Военния клуб. Тя е отдадена на 40-годишнината на " летящия танк Ми-24 ", както и 20-годишнината на надалеч по-скромния Бел-206. И тук ще бъде показан филм за двата хеликоптера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР