Йозге Йозпиринчджи е една от най-актуалните актриси в съседна Турция.

...
Йозге Йозпиринчджи е една от най-актуалните актриси в съседна Турция.
Коментари Харесай

Извeстна турска актриса разкрива тайната на красотата си

Йозге Йозпиринчджи е една от най-актуалните актриси в прилежаща Турция. В момента я гледаме в ролята на Бахар в сериала " Една жена " по Diema Family, само че за скромната си възраст към този момент има десетки функции на дребния екран, както е и рекламно лице на известни марки. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@ozpirincci) on Dec 5, 2019 at 9:51am PST

Освен че е ужасно надарена, Йозге е и необикновено красива. Как обаче се поддържа актрисата? Всъщност Йозге държи на естествената си хубост и е почитател на минималните корекции по женското тяло.
               

A post shared by (@ozpirincci) on Nov 14, 2019 at 5:40am PST

Пред турския " Сабах " актрисата признава, че си е слагала ботокс в челото и това е било огромна неточност. " Играех в комедиен сериал. Трябваше да направя ненадейно изражение, само че единствено веждите ми се мърдаха. Много се ядосах на себе си ", признава хубавицата.
               

A post shared by (@ozpirincci) on Aug 2, 2019 at 1:07pm PDT

Добрата си форма Йозге дължи на йогата, която практикува всеки ден, даже и по 10 минути, в случай че те може да отдели повече време.
               

A post shared by (@ozpirincci) on May 16, 2019 at 6:48am PDT

Признава, че е суетна и постоянно се заглежда в мимическите бръзки, които се виждали и на екран. " Често се виждам и се чудя " това око не е ли по-голямо от другото ". Но в последна сметка актрисата е безапелационна - би трябвало да се харесваме, каквито сме.
               

A post shared by (@ozpirincci) on Nov 27, 2018 at 2:20am PST

" Една жена " е един от дребното сериали от нас, които са безусловно нови и в Турция. Въпреки че фотосите му стартират през 2017 година, той се появява на дребния екран през 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР