Йозджан Недрет впечатли журито с атрактивните си умения по флеър

...
Йозджан Недрет впечатли журито с атрактивните си умения по флеър
Коментари Харесай

Русенски майстор на коктейли продължава с 4 да в България търси талант

Йозджан Недрет впечатли журито с атрактивните си умения по флеър барманство

Русенски занаятчия на коктейли продължава с 4 "да " в "България търси гений ".

Йозджан сервира на журито екзотични коктейли, които сътвори пред тях по доста атрактивен метод, наименуван флеър барманство.

Русенецът, чието име значи 100 сърца, изненада всички със своите умения, скорост и умелост и си завоюва 4 безапелационни ДА!

“Аз желая да изпия още един коктейл нататък, по тази причина ти давам “ДА”! ", пошегува се Катето Евро.

Кой е Йозджан Недрет?

"През юни 2017 година видях в интернет, че в плувния комплекс в село Красен ще се организира барманско шоу и ми беше доста забавно да видя какво е това. Докато гледах шоуто, бях в действителност впечатлен. Наблюдавах бармана и ми се стори доста добър в жонглирането на бутилки и чаши. Тогава аз също работех като барман и си споделих: "Защо да не опитам да абортирам? " Веднага след събитието се срещнах с бармана Александър Неделчев, който беше главният участник. Впоследствие той ми изпрати клипове за начинаещи, а аз започнах да упражнявам. В началото не отделях толкоз време за тренировки и надлежно първите ми опити бяха много несполучливи. Но просто продължих, не се отхвърлих и започнах малко по малко да се изучавам, а нещата малко по малко да се получават. "

Това споделя русенецът Йозджан Недрет, който преди година и половина се възпламенява по една вдъхновяваща специалност, която набира все по-голяма известност, написа вестник през 2019 година.

Това е флеър барманство, което в действителност е надграждане на специалността на елементарния барман, където с изключение на наложителните съвършена напитка и верен сервиз, значим детайл е заниманието на гостите

След като приключва 10-годишните си занимания с футбол в Русе през 2016, Йозджан се отдава на майсторството на коктейлите и усетите, а не след дълго и на професионалната процедура на флеър барманството.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР