YouTube 82-годишна жена бодибилдър е успяла да ступа и да спре

...
YouTube
82-годишна жена бодибилдър е успяла да ступа и да спре
Коментари Харесай

82-годишна баба бодибилдър ступа мъж, нахлул в дома й

 YouTube 82-годишна жена бодибилдър е съумяла да ступа и да спре мъж, който нахлул в дома й в Рочестър, Ню Йорк, предадоха локални медии, представени от bTV.

Уили Мърфи била в дома си и се приготвяла за сън, когато на вратата почнало да се удря. Непознат мъж от другата страна почнал да вика да го пусне вътре, с цел да се обади за кола за спешна помощ. Мърфи отказала и се обадила в полицията.

Междувременно обаче мъжът съумял да счупи вратата и да нахлуе в дома й. Жената се скрила, до момента в който търси с какво да се отбранява.

82-годишната Мърфи хванала маса, с която блъснала мъжа. След като масата се счупила, тя почнала да постанова мъжа с металните крайници. 

" Отидох до кухнята и взех едно шише с бебешки шампоан, което беше на масата. Той лежеше на земята, аз излях шишето в лицето му. Опита се да се изправи, само че го ударих с дръжката на метлата “, споделя дамата в изявление за " Фокс нюз “.

" Може да пребивавам сама, да съм остаряла, само че познайте какво – доста съм здрава! Този избра неверната къща, в която да нахлуе “, споделя Мърфи.

Уили Мърфи е награждавана бодибилдърка. Тя подвига 102 кг мъртва двигателна сила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР