YouTube ще премахне видеоклипове, които разпространяват дезинформация за всички ваксини,

...
YouTube ще премахне видеоклипове, които разпространяват дезинформация за всички ваксини,
Коментари Харесай

YouTube премахва всякакви видеоклипове с дезинформация за всички видове ваксини

YouTube ще отстрани видеоклипове, които популяризират дезинформация за всички ваксини , защото ускорява битката против зловредно наличие , оповестено по време на пандемията с ковид, оповестява " Гардиън ".

От сряда ще се отстранява наличие, което съдържа дезинформация , като да вземем за пример изказвания, че всяка утвърдена ваксина е рискова, предизвиква хронични здравословни недостатъци или не понижава разпространяването на заболяването - което е неистина и зловредно наличие.

Съгласно предходни насоки, платформата просто дейно скриваше от взор видеоклипове , които популяризират дезинформация за имунизациите или предизвикват съмнение за имунизациите.

Миналата година YouTube вкара възбрана за видеоклипове с дезинформация за имунизациите против Covid. YouTube, който е благосъстоятелност на Гугъл, отстрани общо 1 милион видеоклипа с погрешна информация за Covid след експлоадирането на пандемията.

Мат Халприн, световният началник за доверие и сигурност в YouTube, съобщи, че дезинформацията е световен проблем и е препълнен от разпространяването на неистини за Covid . " Дезинформацията за имунизациите се появява в международен мащаб, тя се появява във всички страни и култури ".

Халприн добави, че лъжите към имунизацията против морбили, паротит и рубеола (MMR), са образец за дезинформация, против която YouTube ще се насочи .

" Все още има доста провокации към MMR и хората спорят дали предизвиква аутизъм. И както знаем, науката е ясна, имунизациите не предизвикват аутизъм ", сподели той.
 YouTube блокира Sky News Australia за разпространяване на дезинформация за Covid
YouTube блокира Sky News Australia за разпространяване на дезинформация за Covid

Медията е разгласила видеоклипове, отричащи съществуването на ковид

Халприн сподели, че възбраната ще се ползва за наличие, което твърди, че имунизациите предизвикват рак, неплодородие или съдържат микрочипове , като последните са станали пословични за подправените вести за Covid.

През 2019 година огромно изследване удостовери, че няма връзка сред аутизма и MMR, в резултат на скока на скептицизма по отношение на Covid, жарък от обществените медии и антиправителствения популизъм.

Документ оповестен от Американския лицей на лекарите, не открива " никаква поддръжка за хипотезата за нараснал риск от аутизъм след имунизация с MMR в национална популация от деца ".

Халприн сподели, че новите насоки към момента ще разрешат персонални свидетелства за приемане на ваксини, разискване на политиките за ваксини и препратки към исторически провали в стратегиите за ваксини, стига наличието да не включва необятна дезинформация или да предизвиква съмненията и антиваксърсттвото .

Освен че се ползват към лъжите по отношение на имунизациите за характерни болести като хепатит, насоките ще се ползват и към общи изказвания кардинално за ваксини, които се смятат за подвеждащи .

Ходът на YouTube е след решение на Фейсбук предходната година да отстрани подправените изказвания за имунизациите против Covid, откакто те са развенчани от специалисти по публично здраве.
 Зайберт към Русия: Германия няма нищо общо с блокирането на съветската РТ, решението е на YouTube
Зайберт към Русия: Германия няма нищо общо с блокирането на съветската РТ, решението е на YouTube

YouTube блокира РТ на фона на обвинявания за дезинформация за коронавируса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР