YouTube Productivity Mode намалява разсейващите елементи при гледане на видео(екранна

...
YouTube Productivity Mode намалява разсейващите елементи при гледане на видео(екранна
Коментари Харесай

YouTube Productivity Mode – полезно разширение за браузъра


YouTube Productivity Mode понижава разсейващите детайли при гледане на видео
(екранна фотография: YouTube Productivity Mode)

YouTube е едно от най-интересните и посещавани места във виртуалния свят, където човек може да загуби през целия ден в търсене на занимателно или потребно видео. И въпреки всичко това може да се окаже много разсейващо занятие. Точно поради това е основан YouTube Productivity Mode.

Накратко, YouTube Productivity Mode е уголемение за разнообразни браузъри (достъпно е за Chrome и Firefox), което понижава броя на разсейващите детайли, или по този начин наречените тригери.

По подразбиране разширението работи в режим „ Leisure Mode ”, при който можете да се наслаждавате на YouTube в най-пълната му форма – ще получите същото преживяване като преди инсталиране на разширението, само че без досадни реклами.

Вторият режим се назовава „ Productivity Mode ” и главната му цел е да понижи разсейването. Така да вземем за пример, всички тъмбнейли на други видеа стават размазани. Това е изключително потребно, защото ви разрешава да останете фокусирани върху видеото, което желаете да гледате, и да не се разсейвате с „ кликбейт ” заглавия.

Нещо повече, Productivity Mode замъглява тъмбнейлите на началната страница на YouTube, както и на страниците с трендове, абонаменти, канали, търсене, еднородни видеа и история.

Третият режим се назовава „ Custom Mode ” и е основан за по-лесно пригаждане към разширението. Накратко, в този режим можете да персонализирате настройките, с цел да дават отговор изцяло на вашите потребности – да вземем за пример, да деактивирате функционалността за автоматизирано пропускане на реклама или да размажете тъмбнейлите на всяка от горепосочените секции.

В умозаключение, YouTube Productivity Mode е добре проектирано и потребно уголемение за браузъра. Ако в всекидневието си ползвате постоянно YouTube, това уголемение в действителност може да ви помогне да се фокусирате. То е елементарно за потребление, с добра визуализация и задоволително благоприятни условия за персонализиране.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР