YouTube потребителят Дейв Ли забеляза, че новият модел MacBook Pro

...
YouTube потребителят Дейв Ли забеляза, че новият модел MacBook Pro
Коментари Харесай

Скъпият MacBook Pro с процесор Intel Core i9 самостоятелно забавя работата си

YouTube потребителят Дейв Ли видя, че новият модел MacBook Pro с процесор Intel Core i9 не може да работи дълго време с оптималната си продуктивност.
Ли съобщи, че структурата на MacBook Pro не разрешава ефикасното изстудяване на процесора и видеокартата. Ето за какво, техните тактови честоти автоматизирано се намаляват. Нагрятото до избрана температура мобилно устройство е некомпетентно да работи даже и с базовата си продуктивност. Лаптопът стартира мощно да забавя и да лагва в приложения и игрите, изискващи доста систематични запаси. Това се случва да вземем за пример, при потреблението на видео редактора Adobe Premiere.

Ли снима и видео, потвърждаващо неговите думи:



Най-скъпата трансформация на преносимия компютър MacBook Pro модел 2018 година има 15-инчов екран. Той се базира на 6-ядрения процесор Intel Core i9 и употребява видеокартата Radeon Pro 560X. Портативният компютър разполага с 32 GB оперативна памет, 4 TB флаш диск и коства сериозните $6 699.

Появиха се отзиви, че виновността е на Intel, който се пробва да напъха аналога на 95 W i7-8700K в 45 W рамки. Това няма по какъв начин да стане и процесорът при по-дълго натоварване смъква честотата и стартира да пропуща част от тактовете (тротлинг). Но въпреки това Intel дава опция и за понижаване на разсейваната топлота. Apple би могла да я ограничи да вземем за пример на 65 W и да остави същото изстудяване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР