Your browser does not support the audio element. „Кралицата никога

...
Your browser does not support the audio element. „Кралицата никога
Коментари Харесай

Мариана Хил: Елизабет II ще реши дали и каква част от кралския бюджет да отива към Хари и Меган

Your browser does not support the audio element.

„ Кралицата в никакъв случай не би направила нещо, което да провокира скандал “. Това мнение изрази известната преводачка Мариана Хил в предаването „ Важното, казано на глас “ по bTV Радио по отношение на решението на принц Хари и брачната половинка му Меган да се откажат от ролята си на високопоставени членове на кралското семейство.
Какво значи " Мегзит " за английската корона? "Имаше индикации за разлив в връзките сред Хари и останалата част от фамилията ", сподели Петя Дикова
„ Особено в подобен под напрежение миг, какъвто е моментът в този момент с излизането на Англия от Европейски Съюз. За страдание медиите спекулираха доста и ненапълно първосигнално “, добави Хил.

Мариана Хил изясни също, че само и единствено Елизабет II ще реши дали и каква част от кралския бюджет ще отива за прехрана на Хари и Меган. „ Голямата пушилка, която се подвигна към тях поради излизането от кралското семейство, евентуално ще утихне. А Борис Джонсън може да им е доста признателен, тъй като мина умерено неговото предложение за изискванията за излизане за по този начин наречената договорка. Той е огромният печелещ от този скандал в кавички “, разяснява още Мариана Хил.
Кралицата отпусна " временен интервал " на Хари и Меган Двамата ще могат да прекарват времето си в Канада и във Англия, до момента в който бъдещето им бъде конкретизирано
Още за традициите, вероятните сюжети, финансирането на кралското семейство – чуйте в звуковия файл.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР