YOUNGER NOW – EДНО НОВО И РАЗЛИЧНО МУЗИКАЛНО ПЪТУВАНЕ, В

...
YOUNGER NOW – EДНО НОВО И РАЗЛИЧНО МУЗИКАЛНО ПЪТУВАНЕ, В
Коментари Харесай

НА 29-ТИ СЕПТЕМВРИ ИЗЛИЗА YOUNGER NOW – НОВИЯТ АЛБУМ НА МАЙЛИ САЙРЪС

YOUNGER NOW – EДНО НОВО И РАЗЛИЧНО МУЗИКАЛНО ПЪТУВАНЕ, В КОЕТО МАЙЛИ САЙРЪС Е СЪАВТОР НА ВСИЧКИ ПЕСНИ

Younger Now е разполагаем за предварителни поръчки в musicmall.bg: http://bit.ly/2y3ECDD

Younger Now е заглавието на идния шести студиен албум на Майли Сайръс, плануван да излезе на 29-ти септември, 2017 (петък). У нас албумът се издава в деня на международната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Younger Now е първият албум на звездата след страничния ѝ план Miley Cyrus & Her Dead Petz през 2015г. и супер сполучливия ѝ солов албум Bangerz през 2013г. (Вирджиния Рекърдс/Sony Music).

За основаването на албума Younger Now, Майли Сайръс споделя, че е въодушевена от обновената си сантиментална връзка с артиста Лиъм Хемсуърт, откакто двамата се сгодяват публично. Песните в Younger Now са написани и продуцирани от Майли Сайръс и Орен Йоел, с който певицата работи и върху предходните си два плана. Майли Сайръс прибавя, че това е "най-честният " ѝ албум и с песните в него е направила "завръщане към корените си ".

Younger Now съдържа 11 песни в това число и дуетно осъществяване на песента Rainbowland със популярната кръстница на певицата - кънтри легендата Доли Партън. От албума досега са издадени публични сингъла - Malibu и едноименният Younger Now (на 11.05. и на 18.08. съответно) и IG парчето - Inspired.

Майли Сайръс направи специфична предпремиера на албума като предложения екип на BBC Radio 1 Live Lounge в студиото си Rainbowland. Певицата беше измежду звездите на сцената на състоялите се наскоро церемонии на музикалните награди на Билборд и MTV Video Music Awards.

Майли Сайръс е певица, композитор, актриса и деятел. Дискографията ѝ включва пет #1 албума в това число номинираният за Грами през 2013г. Bangerz, станал платинен в Съединени американски щати ; пет международни турнета с продадени над 30 милиона билети общо. Майли Сайръс е измежду най-популярните актьори в интернет с над 160 милиона клиента в другите цифрови платформи и с над 3 милиарда гледания в канала й във VEVO.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР