Йотова заяви, че не би нарекла сегашната ситуация застой. Трудно

...
Йотова заяви, че не би нарекла сегашната ситуация застой. Трудно
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Надявам се на разум и да се продължат добрите практики на служебния кабинет

Йотова съобщи, че не би нарекла сегашната обстановка застой. " Трудно е да се работи, когато в една парламентарна република не работи националното заседание, държавното управление няма политическа мощ, солидно болшинство, което да поддържа неговите решения. И все пак служебното държавно управление остави една доста висока летва, която идващият кабинет, уповавам се, че освен ще прескочи, само че и ще усили нейната височина.

Снимка: БТА

Страната е постоянна в изискванията на рецесия. Има значими условия, които би трябвало да бъдат решавани. Най-вече с цените и приходите на хората.

Снимка: БТА

Това би трябвало да е и първата задача на идващото национално заседание, уповавам се то да проработи бързо, да бъде определено управление, с цел да може да влезе незабавно бюджет, той да бъде признат и от там нататък да се образува държавно управление. Бих споделила, че сега, спрямо останалите европейски страни, България е на приблизително равнище и във връзка с цени на горива, и във връзка с други рецесии, тъй че уповавам се на разсъдък, уповавам се продължат положителните практики на служебния кабинет ", сподели в умозаключение Йотова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР