Йорданка, майката на певеца Веселин Маринов е влязла спешно в

...
Йорданка, майката на певеца Веселин Маринов е влязла спешно в
Коментари Харесай

Ексклузивно! Майката на Веско Маринов влезе в болница! През това време певеца се натиска по СПА курорти и тайни къщи с любовницата си

Йорданка, майката на артиста Веселин Маринов е влезнала незабавно в болница, научи HotArena от негови сътрудници от Пайнер. Възрастната жена предходната седмица вдигнала високо кръвно и лекари са решили да я слагат под техен надзор, до момента в който възстановяват здравето й.

Причината баба Йорданка да легне болна на легло са любовните дейности на фамозния й наследник. Както HotArena пръв разкри, от няколко седмици още веднъж е пламнала любовта сред потния трубадур и някогашната сервитьорка от Добрич Веселина Пеева.

Йорданка е изрично срещу тази връзка. В началото на годината даже съгласно вестник Уикенд нарекла Пеева уруспия. " Тази жена заряза децата си, с цел да е със сина ми поради парите и славата му. Не мога да приема такава снаха ", била безапелационна старата жена. Няколко месеца след тази преживелица от нерви и диабет умря брачна половинка й. Което обаче очевидно не пречи на Веселин Маринов да си живее като плейбой. Който обаче лъже за персоналния си живот. Преди дни пред телевизия Планета артиста сподели, че е уединен и няма жена до него. Което е безапелационна неистина. Наши източници от Пайнер разкриха, че до момента в който майка му е била в болница Маринов се скъсал от купони и баровски живот дружно с шавливата русокоска. Двамата са прекарали уикенда в първокласния комплекс Пирин голф клуб. Той е 5 звезден.

После са отишли да помачкат чаршафите в къща до Велико Търново. Мястото било дискретно, с цел да избягат от любопитните погледи. Любовния тандем Веско и Веска даже намерили време да посетят празненство в Пловдив на което водещ е бил комика Рачков. Всичките тези дейности се развиват по времето когато майка му е в болница . Според близки на Веселин Маринов той я моменти на прочувствена уязвимост признавал, че връзката му с Пеева е неточност. " Да, аз разруших семейство й. Заради нея се разболяха и обичаните ми хора. Ето за какво не признавам обществено, че сме дружно ", откровеничил той.
HotArena научи, че влюбената двойка правила проекти за лятна отмора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР