Йорданка Христова засипа с комплименти почетния председател на ДПС Ахмед

...
Йорданка Христова засипа с комплименти почетния председател на ДПС Ахмед
Коментари Харесай

Йорданка Христова се обясни на Доган

Йорданка Христова засипа с похвали почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който се завърна в дейната политика и пое управлението на партията до февруари, когато Движението би трябвало да избере своя нов водач. Естрадната легенда в никакъв случай не е показвала политическите си пристрастия обществено и за пръв път си разрешава ласкателства по адрес на политик. Тя не пести и рецензии за новото потомство властници, които дърпат конците в страната сега.

" За страдание, тези, които се боричкат в политиката, нямат качествата на тези огромни българи, които са запазили достолепието на народа. Левски, Ботев, Каравелов, толкоз са доста. Даже за България повече са се грижили и царят, и татко му. При извоювани борби са откъсвали пай от нас, тъй като другите не желаят на това място да има мощна страна.

Ние сме на доста значимо място. И в случай че не бяха продажници нашите хора, нямаше да имаме никакви проблеми с енергетиката, нямаше да затваряме блокове на АЕЦ, щяхме да си плащаме на ниска цена ток и да изнасяме даже. Но какво да се прави – продажници са и не знам по какъв начин ги поносим. Много толерантен народ сме. Всеки желае да е по-добре, само че това не става с празни приказки.

Постоянно са като някакво гадно семейство, което се развежда, вади отдолу под чаршафите и е нечуван срам. Такава борба за власт – нямам думи! Не може по този начин, би трябвало да имат малко повече достолепие и аз доста се веселя, че Доган се връща, той е един от най-хубавите политици след измененията “, безапелационна е Йорданка.

Преди дни тя отпразнува своя 80-годишен персонален празник и 60 години на сцена с величествен театър в Зала 1 на НДК. Билетите за концерта на естрадната прима се изкупиха от дълго време, празни места нямаше и залата се пукаше по шефовете от екзалтирана аудитория.

Шоуто на Данчето продължи повече от два часа, а мнозина нейни сътрудници участваха и я поздравиха персонално за двата юбилея. На сцената при нея се качиха Васил Найденов и братя Аргирови. Тя бе обсипана с купища цветя, само че не е ясно дали Ахмед Доган ѝ е изпратил персонално букет. Припомняме, че напролет той участва на бутиковия концерт на най-голямата съперничка на Йорданка Христова – Лили Иванова, който се състоя в Народния спектакъл, като ѝ сервира букет от 21 бели рози, съпроводени от персонално обръщение, пришомня " Ретро ".

" Скъпа Лили! Ти знаеш, че всеки си има " Своята Лили “.

Аз на " Моята Лили “ съм извънредно признателен, тъй като Тя ме научи да обичам “, пишеше в него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР