Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва

...
Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва
Коментари Харесай

Фандъкова провери строителството на детската градина в кв. „Кръстова вада“

Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска ревизира през днешния ден строителството на детската градина в кв. „ Кръстова вада “ в регион „ Лозенец “, което би трябвало да приключи през септември.

Кметът на София е изискала от изпълнителя, надзора и кмета на региона, който е възложител, да основат нужната организация и да ускорят работата. Това е първа градина в квартала и не може да се позволява забавянето в построяването й да продължава.

Кога за всяко дете в София ще има място в детските градини?

"В момента се извършват довършителни работи, след което би трябвало да стартира монтаж на съоръжение и обзавеждане. Необходимо е в най-кратък период да стартира работа и по отвесната планировка, детските площадки и озеленяването. Разчитам на кмета на „ Лозенец “ Константин Павлов да форсира строителните действия, тъй че дейно да се употребява времето през лятото ", сподели Фандъкова.

Тя уточни, че през вчерашния ден с кмета на регион „ Слатина “ Георги Илиев са създали оглед на постройката на 148 Основно учебно заведение „ Проф. доктор Любомир Милетич “.

"Сградата се нуждае от градивно подсилване и по тази причина предоставяме на региона нужните средства за проучване. По предложение на шефа на учебното заведение ще се изследва и опцията за отделяне на нови класни стаи ", уточни тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР