Йорданка Фандъкова се оказа страстен почитател на екранните тийн приключения.

...
Йорданка Фандъкова се оказа страстен почитател на екранните тийн приключения.
Коментари Харесай

Смартфонът беглец с официална премиера

Йорданка Фандъкова се оказа буен обожател на екранните тийн завършения. Кметицата показа бурните страсти на внука си и на десетките фенове, които приветстваха премиерата на „ Смартфонът дезертьор “.

„ Този превъзходен филм е доказателство, че киното може да се случва и в София, и в България “, разяснява Фандъкова. В екшъна на режисьора Максим Генчев по сюжета на продуцента Златина Филипова две момчета и едно момиче търсят пари, с цел да оказват помощ на болен другар.

Лентата е снимана край знакови столични местоположения, измежду които е и храмът „ Свети Александър Невски “. Симеон Филипов, Матей Генчев и Василена Стоянова се оправят чудесно с функциите си. „ Героите ни попадат в невъзможност – не знаят накъде да поемат, по какъв начин да продължат и най-много: по какъв начин да се върнат. Но таман тогава става най-забавно и вълнуващо “, споделя Василена. „ Посланието е: Да бъдем положителни, да си оказваме помощ “, приканва Матей.

„ Понякога най-странното решение на сериозен проблем може да е най-лесно “, твърди метафизичен Симеон. Техните герои несъзнателно попадат два века обратно – във времето на Вълчан Войвода и поп Мартин, изиграни надлежно от водача на багатурите Горан Гънчев и звездата на киното и театъра Ники Сотиров.

После пък историческите персонажи се озовават тук и в този момент. „ Смартфонът дезертьор “, който към този момент има няколко интернационалните награди, потегля по кината от 8 февруари, а ден по-рано е и срещата на тримата изгряващи артисти с техния почитател клуб и с влогърите Симона и Босайде.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР