Йорданка Фандъкова обяви, че още не е решила дали ще

...
Йорданка Фандъкова обяви, че още не е решила дали ще
Коментари Харесай

Фандъкова още не е решила дали ще се кандидатира за четвърти мандат

Йорданка Фандъкова разгласи, че още не е решила дали ще се кандидатира за четвърти мандат като кмет на София. Това разгласи тя пред Нова тв.

" Не съм от политиците, които не слизат от колата, моите обувки най-често са кални. Наистина ръководя най-големия град и това е голяма отговорност. Имало е доста моменти, когато съм се чувствала оскърбена и ядосана. Това е най-много, когато прочета или чуя неистина, тъй като е мъчно да оборвам. Когато се оправдаваш, остава у хората възприятието за някаква спекулация. Най-много ме наскърбява това, че към избори от време на време стартира да се приказва, че още веднъж съм болна, което тревожи околните ми ", разкри Йорданка Фандъкова.

" Винаги съм считала, че здравето е божия работа. А ракът е просто диагноза. Съпругът ми беше постоянно до мен. Съпругът ми е по-затворен, той е главата на фамилията. След толкоз години любовта е друга. Внуците основават чувството, че можеш да си позволиш повече, да ги поглезиш, да се порадваш. Обичам щерка си повече от себе си ", показа тя.

Относно абсурда " Артекс " Фандъкова е на мнение, че няма корекция " Артекс " и това към този момент би трябвало да е станало изрично ясно.

" Имам си жилище, то е добито като обезщетение. Стига ми. Никога не съм водила сходни диалози ", разяснява столичният кмет имотното си положение.

Относно за заканите и натиска, обвързван с поста, който заема, Фандъкова изясни, че знае за заканите към основния проектант. " Той показа за есемеси. Фигурата му е такава, да бъде подложен на напън от всички страни. Няма навика да се оплаква и не ми се е оплаквал. Аз не съм получавала, евентуално тъй като всеки към този момент знае, че изрично не се поддавам на напън ", изясни тя.

Попитана за прословутия ремонт на " Граф Игнатиев ", Фандъкова разкри, че ще направи всичко допустимо, с цел да може хората да харесат измененията. " Вярвам, че ремонтът ще бъде харесан. След като са отстранени всички забележки, се надявам това да бъде една почтена улица за центъра на София ", сподели столичният градоначалник.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР