Йорданка Фандъкова няма да премахне циганските махали, няма да въведе

...
Йорданка Фандъкова няма да премахне циганските махали, няма да въведе
Коментари Харесай

Джамбазки влиза в битката за София, тъй като Фандъкова не е премахнала ромските гета

Йорданка Фандъкова няма да отстрани циганските махали, няма да вкара надзор в рейс 72, където се движат жители без билети, няма да отстрани кюмбетата, които замърсяват. Трябва да има надзор. Това важи и даже за пияните британски почитатели, които се мотаят в София, по време на мач. Това съобщи в ефира на предаването " Тази заран " по bTV претендентът за кмет на столицата Ангел Джамбазки в отговор на въпрос за какво влиза в борбата за най-големия град в България. По думите му противозаконните постройки ще бъдат отстранени, даже и да ги е построил хан Аспарух. Не е обикновено някой да живее на гърба на обществото години наред, смята Джамбазки.
Той уточни, че в общинската полиция сега има към 100 индивида. Трябва да станат най-малко 200. Те би трябвало да имат функционалността да охраняват всички общински чиновници, които си правят работата, сподели Джамбазки. За мръсния въздух на София Ангел Джамбазки уточни махалите и неизправните коли. По думите му би трябвало да продължи газификацията на града и недопускането на банкрута на " Топлофикация ". Според Джамбазки има и още един огромен замърсител - това е пернишкият Топлоелектрическа централа, за който никой не говорел. 
Кандидат-градоначалникът съобщи, че е срещу прекъсването на планове в столицата, които към този момент са почнали. Като евродепутат Джамбазки означи, че общоприетото заплащане в Европарламента е 5600 евро. Той акцентира, че Фандъкова е имала и сполучливи моменти в своята кариера на кмет. Джамбазки е безапелационен, че ще гласоподава единствено за себе си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР