Йорданка Фандъкова каза, че от общинската листа листа на ГЕРБ

...
Йорданка Фандъкова каза, че от общинската листа листа на ГЕРБ
Коментари Харесай

Фандъкова гони от общината хората на Цветан Цветанов

Йорданка Фандъкова сподели, че от общинската листа листа на ГЕРБ е предложила да бъдат извадени дългогодишни общинари като Андрей Иванов, Орлин Алексиев и Орлин Иванов. Според въпроса на водещия Антон Хекимян това са хора на Цветан Цветанов, които се чистят от патията.
Хората, които работеха съзнателно ще продължат да работят, само че имаме потребност от нови хора с нови хрумвания и сила. Разделяла съм се с доста хора от екипа ми, тъй като доверието на хората е най-важно. Фандъкова призна, че е допускала и неточности, само че акцентира, че взаимни отстъпки няма да прави даже при най-малкото подозрение за накърняването на доверието на хората, описа тя за промяната на екипа си.
Всеки от нас би трябвало да носи лична отговорност. Доказала съм, че нямам никакви обвързаности. Дори при най-малки сигнали, съм правила тежки инспекции. Това е методът да се предпазваме и да се борим от отрицателни феномени, разяснява Фандъкова.
Не ме е боязън от борбата с Мая Манолова, увери претендентът на ГЕРБ в София. Всеки претендент има и позитивни и негативни черти. Не ме учудва кандидатурата ѝ. Беше време да кажем на хората какво вършим и какво имаме желание да вършим. Важно е какво ще се показа, сподели още тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР