Йорданка Фандъкова е обявила обществени поръчки за стотици милиони левове

...
Йорданка Фандъкова е обявила обществени поръчки за стотици милиони левове
Коментари Харесай

Фандъкова обявила обществени поръчки за стотици милиони преди вота, твърди Манолова

Йорданка Фандъкова е оповестила публични поръчки за стотици милиони левове в навечерието на локалните избори. Това стана ясно от думите на кандитата за кмет на София Мая Манолова в ефира на Нова телевизия. Според Манолова всяването на страхове от локалната общинска власт в този момент във връзка с почистването на столицата да вземем за пример е симптом на уязвимост.
Бившият омбудсман прикани Фандъкова да излезе в отпуск. Според Манолова не е почтено актуалният кмет да си прави пиар през общински мероприятия. 
Въпросът, който столичани си слагат, е дали им харесва столицата такава, каквато е, разяснява Манолова, като даде образци с ремонта на ремонта, с публичните поръчки, с озеленяването на града и така нататък Кандидатът за кмет уточни, че ще бъде разисквана концепцията за " интелигентен град ", като акцентира, че става дума за мъдро ръководство на столицата, електронни търгове и гласност на общинската администрация.
За мен е значима и скъпа поддръжката и на партиите от ляво, и на партиите от дясно, както и на другите партии дясно-център, които ме поддържаха. Също по този начин ми е значима поддръжката на всички неправителствени организации, както и на всеки столичанин, разяснява още досегашният публичен бранител. Каузата ми в тези избори е София и промяната на модела на ръководство тук, съобщи още Манолова.
Тя сподели, че държанието ѝ по времето на митингите против държавното управление на Пламен Орешарски е било неточност в биографията ѝ.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР