Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит.

...
Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Няма пречка в Конституцията за онлайн гласуване

Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на от Движение за права и свободи съобщи от трибуната в Народно събрание, че може да се направи едно съвещание, на което да се прочетат стенограмите, вместо още веднъж да се повтарят едни и същи неща. "Онлайн гласуването е допустимо, питали сме конституционалисти. Получих СМС от едни водещ конституционалист у нас, който ме поздрави за изказаната позиция и ми сподели, че няма спънка да гласуваме онлай. Нямаме никакво желание да слагаме по заплаха Парламента. Не е персонален въпросът дали ще ни преглеждат или сме заболели. Има вид, когато един народен представител почине - идващият в листата го замества, само че не и в случай че се разболее. Въпросът не е персонален, а институционален ", добави още Цонев.

"26 души е нашата парламентарна група и ние направихме подаяние малко по-малко от това на първата парламентарна група. Направи ли сме дарения и по региони, където има потребност от техника и консумативи ", акцентира още той.

Йордан Цонев: Мерките на държавното управление са удачни, ще ги подкрепим

"Това е наш дълг и нашата съпричастност. И най-големият донор в страната е народен представител от Движение за права и свободи - господин Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на. Ние по този начин показваме съпричастността си към хората, само че без да подвигаме звук ", сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР