Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит.

...
Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит.
Коментари Харесай

От ДПС нападнаха Румен Радев и поясниха: Движението стани да седна не си заслужава

Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на от Движение за права и свободи съобщи, че Движението не счита, че е удачно държанието на един държавен глава - да се снема доверие от държавното управление.

Припомняме ви, че през вчерашния ден Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на съобщи в изказване към цялата нация, че снема доверието от кабинета "Борисов 3 ".

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

Минути по-късно министър председателят Бойко Борисов му отговори пред медиите.

Борисов отговори на Радев: Ясен разединител на нацията! Нямаме никакви допирни точки с него

Сблъсъкът сред институциите провокира горещи мнения, които бяха дадени от мнозина анализатори и несъмнено, депутати.

„ Властта се движи от рецесия в рецесия. Всички знаят, че няма никаква предварителна защита на рецесиите. Не единствено секторът „ Здравеопазване “, а и „ Екологията “ има крещяща потребност от възобновяване и в това всички се убедиха на гърба на хората. Има крещяща потребност от осъществяване на дълбоки промени. Няма болшинство, което да извърши тези промени. Това не е укор единствено към болшинството и към ГЕРБ. Реформите се правят с необятна поддръжка, тъй като другояче те са обречени на крах и кабинетът пада “, съобщи националният представител от Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.

„ Залагахме очаквания на президента “, подсети той и съобщи, че Радев е трябвало да каже - „ елате и седнете, с цел да решим по какъв начин ще се реши този и този проблем “.

„ Изявлението на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на не задълбочава ли рецесията още повече? “, попита той и разясни, че президентът още веднъж не е показал формулата за решение на проблемите.

„ Ако формулата е нови избори, не сме уверени, че те ще доведат до нещо по-различно. Повече по този начин не може. Ако ще вършим упражнението стани да седна, упражнението не си коства напъните на нацията. Но в случай че желаеме смяна, ще я търсим и то с разговор “, съобщи Цонев и добави: „ Питам президента, премиера от името на Движение за права и свободи – войната сред институциите средство за решение на рецесиите ли е? “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР