Йордан Цонев разбрал името от източник от управляващата коалиция„Продължаваме промяната“

...
Йордан Цонев разбрал името от източник от управляващата коалиция„Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

След като сложил единия брат в ББР, Петков щял да сложи другия да управлява БНБ?

Йордан Цонев схванал името от източник от ръководещата коалиция
„ Продължаваме промяната “ готвят за шеф на Българска народна банка един професор от Сингапур, споделя се Илиян Михов, брат е на шефа на ББР “. Това разгласи в изявление пред БТВ зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Той е схванал името от източник от ръководещата коалиция.

„ Мисля, че беше шеф на учебно заведение за министър председатели. По едно време Прокопиев (издателят Иво Прокопиев) беше ходил да учи там за министър председател. Там отново има връзка, само че тя е друга, тя е китайска. (…) Аз се тормозя от друго – същия човек 2009 година Борисов искаше да го предлага за вицепремиер и той тогава изрече едни свои визии за валутния ръб – че той би трябвало да се промени, че курсът на лв. би трябвало да се промени. Даже предложи един китайски модел на валутен ръб, да ни пази Господ “, добави Цонев.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи разгласи, че партията е подготвена да поддържа държавното управление в битката с корупция, на в случай че държавното управление не надвишава пълномощията си. Другото условия на Движение за права и свободи е да има разговор. При тези условия партията ще обезпечи в Народното събрание нужното болшинство в Народното събрание и промени в конституцията, които са нужни са нужни за промяната в правосъдната система.

Цонев изясни и за какво Движение за права и свободи държи да се проверяват издадените досега „ златни паспорти “ и да се приключи тази процедура.

„ В края на предходната година излезе отчет на европейската комисия за напредъка по договарянията със Съединени американски щати за визите за европейски жител. Стана ясно, че издаването на капиталово поданство от България, Румъния и Кипър, мисля и Малта, ще пречи на тези визи. Ние като прочетохме този отчет, взехме решение, че би трябвало да предприемем тази стъпка. Разбира се, държавно управление също беше решило да предприеме тази стъпка. Просто ние внесохме нашия законопроект с едно седмица по рано “, изясни зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Относно спекулациите, че адвокатската фирма, посредничила за издаването на съмнителни „ златни паспорти “, е обвързвана с Движение за права и свободи, Цонев посочи, че инспекция е посочила, че такава връзка няма.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР