Йордан Цонев поздрави Кирил Петков с професионалния му празник 1

...
Йордан Цонев поздрави Кирил Петков с професионалния му празник 1
Коментари Харесай

Йордан Цонев поздрави Кирил Петков с професионалния му празник, Хамид Хамид разгневено попита от трибуната докога премиерът ще се крие като "мишка"

Йордан Цонев поздрави Кирил Петков с професионалния му празник 1 април (Денят на лъжата), купил си връзка " байдънка ". Така той провокира плевел смях и овации в залата.

" Разбирам, че може би министър председателят Кирил Петков счита, че през днешния ден е професионалният му празник, тъй като е денят на шегата и лъжата, и има право да чества, само че щяхме да го отбележим дружно ", съобщи Цонев от парламентарната естрада.

" Дори за през днешния ден си купих връзка " байдънка ", пошегува се той и проъдлжи: " Президентът Байдън носи такива. Но вижте - не излъгах, че ми я е подарил в чест на този празник. Това беше моят привет за 1 април. Но в този момент съществено предлагам блиц контролът да се състои идващия петък, тъй като това е сакат надзор ", сподели още той.

От Движение за права и свободи желаят блиц-контролът да се отсрочи поради осакатения състав на министерски съвет, който се съставлява от вицепремиерите Корнелия Нинова и Гроздан Караджов.

Никола Минчев даде пролонгация за сряда 6 април, когато ще има настоящи питания. Остава мистерията къде са духнали Кирил Петков и Калина Константинова, за какво са се скрили от депутатските питания към тях.

Тома Биков също запита къде са Асен Василев и министър председателят за какво не са се явили пред " началниците си " - каквито са депутатите на членовете на министерски съвет. От ГЕРБ не одобряват блиц-контрол на части, тъй като всяка първа седмица на месеца стартира седмицата на опозицията.

Корнелия Нинова и Гроздан Караджов са в зала и разискват видяното, депутатски остроумия, къде са министър председателят и заместниците му от Продължаваме промяната и Демократична България.

 Корнелия Нинова Корнелия Нинова Източник: Zonanews
Хамид Хамид ядосано попита от трибуната докога Кирил Петков ще се крие като " мишка ". Депутатът от Движение за права и свободи беше засегнат от изтеклата информация, че министър председателят вместо да е на блиц надзор, се разхожда по центъра на София. " Безцелно ", както добави националният представител от ГЕРБ-СДС Славена Точева. Снимката беше показана от парламентарната естрада от ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

 Десислава Атанасова, ГЕРБ Десислава Атанасова, ГЕРБ Източник: Zonanews
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР