Йордан Николов и отборът му заминават за Тайланд, където до

...
Йордан Николов и отборът му заминават за Тайланд, където до
Коментари Харесай

Йордан Николов отива на световните джетски финали в Тайланд

Йордан Николов и тимът му отпътуват за Тайланд, където до 9-ти декември, ще се проведът международните финали по джетски. Състезанието ще бъде предавано по Евроспорт и голям брой спортни канали.

Йордан Николов е най-хубавият играч по джетски в България. През миналата година той завоюва голям брой състеазния и направи отличен сезон. Освен в България, Николов се състезава в Белгия и Хърватска. Успя да се подреди 4 пъти на шампионската позиция от четири кръга във Вир (Хърватска).


В категорията Expert RunAbout Limited, където ще се състезава Николов, джетовете са с по над 450 конски сили. Новата вяра в спорта Калин Николов също ще вземе присъединяване, дружно с Йордан Николов. В категория до 18г., ще се състезава нашият представител Алекс Петров.

Йордан Николов интензивно тренира в тима на унгареца György Kasza, който е 5-кратен международен първенец и номер едно през последните години. Той приготвя нашия съзтезател през миналите месеци в Унгария и Франция, с цел да може той да приключи годината с ново златно отличие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР