Йордан Лечков за пореден път потвърди позицията на действащите управляващи

...
Йордан Лечков за пореден път потвърди позицията на действащите управляващи
Коментари Харесай

Лечков е категоричен, че с колегите му няма да изпуснат кокала от БФС

Йордан Лечков за следващ път удостовери позицията на настоящите ръководещи в българския футбол, като в изявление за родния таблоид „ Блиц “ съобщи, че решението на Софийски градски съд е единствено първото полувреме на мача.

„ Първо да поясня, че ще апелираме. В това спор няма. Аз още преди една година споделих, че всичко това ще продължи дълго време. Поне 7 години ще се влачат нещата в съдилищата. Защото въпросното дело не е единственото, има още “, сподели той пред изданието, представен от „ Топспорт “.

Той продължи с цветущите си изявления и разшири метафората за футболния мач, като сподели, че ще има второ полувреме, продължения и даже дузпи, само че те няма да са по 5, а ще са доста повече.

Лечков от дълго време се утвърди, като един от най-гласовитите футболни деятели у нас през миналите близо 20 години, без значение от обстоятелството, че годишно обичаният на милиони българи спорт продължава да затъва в резултат на решенията на настоящото управление на БФС, отпред с Борислав Михайлов.

Припомняме, че Софийски градски съд разгласи нощес, че всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 година се анулират, тъй като 90 делегати са взели присъединяване в него без да имат законово право за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР