Йордан Лечков потвърди, че Конгресът на БФС ще се състои

...
Йордан Лечков потвърди, че Конгресът на БФС ще се състои
Коментари Харесай

Лечков: Конгресът на БФС през декември няма да е легитимен

Йордан Лечков удостовери, че Конгресът на БФС ще се състои в средата на месец декември, само че добави, че всяко решение, взето на него, няма да бъде законно. Това показа той пред BTV.

" От самото начало споделих, че би трябвало да се съблюдава правилник, само че той не беше спазен. На 11-и декември е плануван Конгрес, на който ще бъдат решавани нерешени проблеми. Според мен обаче няма да е законен този Конгрес ", стартира легендата на българския футбол.

Лечков изрази мнение, че няма по-добър за поста от Борислав Михайлов, чиято оставка той счита, че не е била вярно поискана или призната. Той добави, че няма желание да се кандидатира самият той за поста. Той разяснява и обвиняванията, че детски лагери, платени от страната, са били провеждани в хотели, свързани с управлението на БФС.

" Българският футбол се оформя по клубовете, а не в националния тим. Всички ние сме отговорни или невиновни за актуалното положение на нашия футбол. Ние, от Златното потомство, си свършихме работата на терена, в този момент отново я вършим ".

" Аз съм вложил в най-хубавата спортна база. Продължават да идват футболни и нефутболни клубове. Находчив съм и съм вложил, нямах концепция по това време, че ще стана вицепрезидент на БФС ", приключи Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР