Йордан Иванов Иванов се нуждае от бъбречна трансплантация. Неговата майка

...
Йордан Иванов Иванов се нуждае от бъбречна трансплантация. Неговата майка
Коментари Харесай

Зов за помощ! Йордан Иванов има нужда от средства за бъбречна трансплантация

Йордан Иванов Иванов се нуждае от бъбречна трансплантация. Неговата майка се обръща към всички, които могат да оказват помощ, с цел да му дадат късмет за живот. Когато е едвам 19-годишен, той постъпва в болница с тежко влошена бъбречна функционалност, налагаща незабавно включване на хемодиализа. През месец декември 2014 година е трансплантиран от трупен донор в болница „ Лозенец “, а през февруари 2015 година за първи път постъпва в клиника по нефрология и трансплантация във връзка дискомфорт и напрежение на трансплантирания бъбрек.

За страдание обаче функционалността му към този момент е доста понижена и Йордан се нуждае незабавно от втора трансплантация. След затрудненията от първата, втората трансплантация в България не е допустима. Неговият татко ще бъде донор.

„ Трансплантацията ще бъде на 1 декември в болничното заведение във френския град Гренобъл. Йордан би трябвало да отиде в 5 седмици по-рано за денсибилизационна стратегия, която ще стартира от 20 октомври. Ще му сменят плазмата, тъй като трансплантацията е от разнообразни кръвни групи. Баща му ще отиде 10 дни преди трансплантацията. Престоят в Гренобъл ще е към три месеца. Подкрепяйте ни имаме потребност от вашата помощ “, написа майката на Йордан.

Средствата са нужни за самолетни билети, престой в Гренобъл за 3 месеца, като квартирата за месец е 1200 евро и за преводач по 20 евро на час. Дарения могат да се вършат на следната сметка:

Титуляр: Йордан Иванов Иванов

IBAN: BG57 UNCR 7000 1522 1398 25

BIC: UNCRBGSF

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР