Йордан Бонев, който вчера внесе сигнал до прокуратурата и всички

...
Йордан Бонев, който вчера внесе сигнал до прокуратурата и всички
Коментари Харесай

Подателят на сигнала срещу Десислава Иванчева я разобличава - Йордан Бонев проговаря за готвения метеж, платен от олигарси

Йордан Бонев, който през вчерашния ден внесе сигнал до прокуратурата и всички най-важни институции в България за подготвяния скрит план за държавен прелом, обилно финансиран съгласно разкритията му от подсъдимите олигарси Иво Прокопиев и Цветан Василев, съпроводен с аудио и видео записи и чат сред нея и татко му Венцислав Ангелов - Чикагото, прави цялостни разкрития за методите, по които наказаната за корупция някогашна кметица е създавала и трила профилите си във Facebook.

Датите в чата потвърждават по кое време са водени тези диалози макар подправените вести, че профилът е бил основан на 7 септември. Бонев разгласи истината за профилите на Иванчева още през вчерашния ден във Facebook. Днес той ще ги оповести пред медиите.

Фактът, че през днешния ден Иванчева се скри от конференцията си, на която аз отидох, приказва, че всичко е истина. Моите чатове са от 10 август, които съм ги дал на прокуратурата. Това, че Десислава Иванчева и Венцислав Чикагото основават подправени профили и след това ги трият, това е друга тематика. Тя си написа схемата по какъв начин митингът ще коства 400 хиляди и така нататък Но "Сега " разгласява безспорни операции. Всичко, което съм пуснал в публичното пространство, всичко е снимано от мен на скрийн шот. Естествено, че ще излезе, че чатовете са подправени, откакто са ги трили. Баща ми отхвърли, той демонстрира истинската преписка, само че аз настоявам, че има чатове, които са от подправени профили и съм свалил скрийн шотовете от компютъра на татко ми, изясни гостът в студиото.

Съдебната система сигурно си има неточности, склонен съм, само че България е законова страна и измененията би трябвало да стават по законов метод. Сложна материя е това и е въпрос на експерти, акцентира Йордан Бонев. И добави, че, откакто навлиза в тематиката, вижда, че Прокопиев Боец, Бивол, Иванчева, не желаят да трансформират системата, а да я махат, тъй като са хванати в нарушавания и закононарушения. Основното нещо, което съм показал, е доказателство с чатовете, че има радикализация, да влязат агитки, да влезе жандармерията в Народното събрание, да се лее кръв по улиците, изясни той.

30-40 пъти съм ходил при Иванчева - Чикагото върви при нея и най-много върви нейният екип. Тя се похвали, че Христо Иванов и Атанас Атанасов са били при нея на 13 август 2019 г и са коментирали по какъв начин да смъкват кабинета и по какъв начин да бутнат Борисов. Разговорът от видеото е с Христо Иванов, акцентира Бонев.

И призна, че е събирал подписка, а Иванчева се главозамаяла, че е водач и почнала по телефоните да върти като деспот. Тя ме пита за какво съм просрочен 15 минути, а аз й групирам подписка и къде заставам, къде дремя, никой не се интересува от това, разкри Бонев.

Финансирането на митингите идва от Дунарит. Баща ми излъга по Нова, че не чака пари, само че има запис по какъв начин той чака милиони от Цветан Василев. Не е получил парите през септември, а трябваше да ги получи, уточни гостът.

Аз не съм бранител на Борисов и Пеевски, само че хората заслужават да знаят всичко и митинги не може да бъдат платени, отсече той.

Ако аз неистина, както ме настояват прокопиевските медии за какво Иванчева не подвигна телефона да ми търси сметка. Не, тя се крие, не се обажда. След като пуснах чатовете, в медиите на Прокопиев незабавно плъзна вестта, че съм на страната на Пеевски и какво ли още не. Лъжи, отсеце гостът.

"Боец " е баш уредникът на митингите и по-късно е Иванчева. Тя се прави на бедна, а има три айфона, в единия има Прокопиев, в другия Цветан Василев. С Боец си приказва непрестанно, отсече Бонев.

Баща ми самичък си взима решенията. Ако той беше почтен човек, щеше да излезе и да каже, че е измамен и да каже, че Йордан Бонев споделя истината, уточни младежът. Има зблостна офанзива в медиите против мене, акцентира той.

50-100 милиона се чакаха, с цел да събарят тези хора прокуратурата. Има си звукозаписи, чакам от прокуратурата да си свърши работата, предал съм всичко там, съобщи той.

В записите се приказва за 10 и 12 септември да смъкват Гешев, уточни още гостът. Има углавен кодекс за който потегля да смъква законната власт, промверил съм, знам какъв брой години се дават затвор, уточни Йордан Бонев.

"Умните и красивите " се знае към този момент по какъв начин провеждат митинги, по какъв начин желаят да вкарат страната в рецесия. Ако службите си създадат труда, ще намерят телефоните на Иво Прокопиев и Цветан Василев, сподели той.

По думите му Иванчева е комфортна за операция. Аз съм с чисто досие, само че познавам доста добре душeвността на престъпния човек. Криминалният контингент постоянно твърди, че страната го тормози и тя е отговорна. На него не му минава през акъла, че е направил закононарушение. Десислава Иванчева е безсъвестен човек - тя хваща един човек, употребява го, командва го, юрка го и след това стопира да му звъни и го изгонва като мръсно куче, сподели още той.

Запитан дали Иванчева поддържа висок стандарт, той уточни, че апартаментът й е елементарен, само че нямало естествен човек, който да има такива пари и да ги разгласи обществено, съобщи Бонев.

Вчера татко ми излъга по Нова тв, че няма нищо общо с митинги, само че има запис по какъв начин чака 50 милиона от Цветан Василев. Разбирам да бях излязъл единствено с чатовете, прокуратурата няма да обърне внимание. Но има звукозаписи и видеозаписи, които удостоверяват това. Казвам ви, татко ми ме вкара в тази организация. Когато той си науми нещо, го прави, разгласи той.

Много е значимо по какъв начин Иванчева стигна до татко ми - тя го е потърсила и извикала. А кой я е посъветвал да го извика? Някой си е наумил, че мръсната работа ще бъде свършена от Венцислав Ангелов-Чикагото. В записите тя споделя, че било позволено на жителите, платените, Чикагото и така нататък, да влязат в Народното събрание и да вършат зулуми. Кой подреди на Иванчева? Кой дава командите по телефона?, попита реторично Бонев.

Той разяснява, че през вчерашния ден Георги Георгиев от Боец е бил извикан да дава показания, само че това го схванал от медиите. Бонев акцентира, че не излиза единствено с чатовете, а излиза с пимето си, ЕГН-то си, със звукозаписи и видеозаписи.

Интересно ми е по какъв начин Прокопиев и Цветан Василев преди 6 години щяха да се убиват, а през днешния ден са дружно в съюз да бутат властта. Ролята на прокуратурата е обединила олигархията. Но България има правосъдна система, има и прокуратура, отсече Бонев. И добави, че парите, които се чакат, са мръсни, безусловно мръсни пари, тъй като са от КТБ. Защо бяга, в случай че всичко е чисто към него. Защо Прокопиев заплаща за митинги?, попита той. Аз съм на 31 години и още не съм виждал 1 милион. А той на 20 и няколко години има милиони. И сега прокуратурата желае да основава ред, а тези хора скачат, с цел да си запазят обстановките. Призовавам обществото изобщо да не излиза на митинга, на операциите да бутат законната власт, обърна се към хората той.

В момента съм засегнал доста огромни ползи. Това е подготовка от 2 месеца на 10-12 да се възпламени цялата страна, сподели Бонев на въпрос бои ли се, че може да му посегнат физически.

Вместо татко ми да ме поддържа, той се обърна незабавно, тъй като Иванчева незабавно му е звъннала, че въпреки всичко ще му дадат пари, счита синът на Чикагото.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР